16 Şubat 2012 Perşembe

THE DARKNESS 2


The Darkness 2 oyunundaki mücadele önceki kuşaklara göre çok üstün buna rağmen hikayeye ısınmak zaman alıyor. Orjinal hikaye gibi oyunda ilk başlarda ilginç gelmişti ve Jackie’yi tanımamız gerekmişti.(Adı var kendisi yok Darkness’a tanıtılmıştı.)Yeni oyunda Jackie Darkness’ı çetesi kadar kontrol ediyor. Jackie ilk oyundaki olaylardan sonra bir süre güçlerini kontrol altında tutmayı başarmıştı ancak bilinmeyen güçler tarafından organize edilen bir saldırı ile içindeki canavar tekrardan ortaya çıktı. Şimdi Jackie dönüşmüş olduğu canavarla ve hayatının aşkı Jenny’nin acı veren anılarıyla yüzleşmek zorunda kalmaktadır.


insanları öldürmek için yeni yollar bulmak yeterince eğlenceli, ama aynı zamanda The Darkness II deneyimi sayesinde baştan çıkartılmış olacaksınız. Mermi ile bir adam öldürmeyle 10 deneyim puanı elde edersiniz, ama uçurup onu yönetirken sonra da iblis kollarıyla parçalara ayırarak onu yırtarsanız üç kat fazla deneyim puanı alırsınız. Deneyim konularında olduğu gibi, daha fazla yetki almak düşmanlarla daha zorlu mücadele etmek   Jackie’yi canlandırmaya yardım erişimi verir. Mücadelenin her anı boyunca Jackie’nin bir dizi yetkileri ve defalarca geri gelen devamsız hareketleri olacak  bu da bize bir oyuncak kutusu ile kazmaya çalışan bir çocuk gibi eğlenceli ve ilham verici hissettiriyor.
Oyunun gücüne ve oynanabilirliğine rağmen,ufak hatalar oyun içi mücadeleyi lekelemekte ve hissizleştirmekte. Oyun potansiyelinin üstünde bitiş hataları, kırık animasyonlar, zemin üzerinden düşen düşmanlar ve diğer küçük sorunlar sık sık görülmektedir. Daha da detaya girersek, düşmanlardan daha başka sinir bozucu klonlar, deneyimi biraz kırmakta ve bazıları aptal hissettirmektedir. Ayrıca multiplayer olarak oynarken yoğun çatışmalar sırasında zaman zaman frame-rate sorunları oluşmakta ve sinirinizi bozabilir. Bu sorunlar yer yer  oyunun oynanabilirliğini kırabilmekte.
The Darkness II multiplayer, single playere göre nispeten iyi, kısa mücadelesinden sonra öykü ve oyun ömrünü uzatmak için bir opsiyon.  Multiplayer modda, Jackie için çalışan güçlü Darkness suikastçıları olarak oynayabilirsiniz ama onun normal yandaş misyonlarını alamazsınız. Misyonlar genellikle hikaye parçalarını bağlıyor – bir adam kaçırma gibi – Jackie  macera boyunca yaptığı anlatımlar ile olayları daha önemli kılıyor. Mücadelenin hikayesiyle bağlantısı olmasa bile değerli çünkü misyonlar sizin ve arkadaşlarınızın yeteneklerini daha fazla çatışmaya girerek test ediyorlar. En önemlisi eğlenceliler. Bağımlılık haline büyüyecek türde şeyler olmayabilirler ama multiplayerın sağladığı ekstra oynayış sayesinde arkadaşlarınızla saatlerce hoşça vakit geçirebilirsiniz.




SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Windows XP/Vista/7
İşlemci: Intel Core 2 @ 2GHz / AMD Athlon 64 X2 4200+
Hafıza: 1.5 GB RAM
Hard disk boşluğu: 10GB
Ekran kartı: 256MB Nvidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600
 






                by bilal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder